Ga naar de inhoud

Non-officiële Aaipop Neifilm

Ik snap het eigenlijk niet… vaak maken ze na een festival een aftermovie. Maar die duurt vervolgens maar twee minuten ofzo. Dat is toch geen aftermovie? Dat is eerder een aftertrailer(ke).

Bij een movie denk ik toch minimaal aan 1,5 uur, zoals je naar de bioscoop gaat. Popcorn d’r bij, biertje/colaatje of een ander prikje. Dus tsja.. toen ik afgelopen paasmaandag op Aaipop was, heb ik het net even anders aangepakt.

Bij deze presenteer ik jullie de volledige ruwe beelden van Aaipop 2019. Ik was ruim op tijd aanwezig, omdat ik deze 32ste editie mocht presenteren. Daarom had ik dus alle tijd om ruim beelden te schieten.

Mocht je nou kunnen bewijzen, dat je de hele video van voor naar achteren bekeken hebt… dan krijg je van mij een Fryske Vlogger-shirt! Heb je nou niet zoveel tijd om de hele video te kijken, hier heb ik een paar TOPMOMENTEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *