Ga naar de inhoud

Kringloop Vlog

man pakt stukje kerstbrood van schaal

Kerstbrood, je kent het wel, met van dat spijs in het midden, beetje boter d’r op. Lekker, lekker, lekker! Nou, dat geven ze nu weg bij de kringloop in Harlingen, dus mede daarom maar even een Kringloop Vlog. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Ze hebben daar kerstmarkt en ze vroegen mij of ik daar ook even wilde filmen. Tuurlijk, tuurlijk, tuurlijk.

Dit stukje kerst-content wordt je dus aangeboden door de Estafette Kringloop. De kerstmarkt vind je niet alleen in Harlingen, nee nee nee, je vindt ze in iedere vestiging van Estafette. Waar zijn die allemaal? Nou, zoek dat zelf maar even uit. Ze hebben wel een website.

Voor deze gelegenheid ging mijn schoonmoeder ook even mee. Zij is een zogenaamde ‘OK’er’ (Original Kringloper), en eigenlijk onmisbaar voor deze kringloop vlog. Als er een WK was voor wie de meeste kringlopen van binnen gezien heeft… dan zou zij winnen! Dus als iemand kijk heeft op kringlopen, dan is zij het wel.

Deze kringloop vlog staat nu exclusief op mijn site. Houd de site in de gaten voor meer exclusiviteit, of.. schrijf je in voor de nieuwsbrief (wel zo makkelijk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *