Ga naar de inhoud

Foodtruck-onwaardig

We hadden tijdens Hemelvaart een gig in Bolsward, op ParkBOP (die B staat waarschijnlijk voor Bolsward). We mochten weer even het rockbeest in onszelf loslaten met ons rockgedrocht Bad Mood. Het Julianapark was al bezaaid met mensen toen ik er rond de klok van half vijf het terrein op kwam rijden.

Gelukkig had ik net nog even tijd om de drone op te laten. Zo kon ik nog net even die fruitige foto maken, plus een paar vette cinematic droneshots voor m’n vlog. Echt super gepast voor deze venue.

Foodtrucks

In deze superchille omgeving hadden ze ook een zogenaamde foodtruck-sectie. Ieder relaxed festival heeft dat tegenwoordig, een paar van die opgedirkte oude karren met festivalbiks. Vroeger volstond een broodje vette bek nog, nu moet je toch minimaal drie avocado’s, portie quinoa en drie stengels bleekselderij gehad hebben, anders ben je, laten we wel wezen, niet echt op een festival geweest.

Het was zo rond de klok van zes uur toen we richting deze foodtruck-sectie opschoven. Ik telde welgeteld twee foodtrucks, ik tel de kiptosti-caravan maar even niet mee, want dat is geen truck. Die caravan stond op links, in het midden stond een soort van viskar, die voor de occasion maar even omgetoverd was tot een Turkse grillroom. Waarschijnlijk liep het geheel op stroom, want de kabels liepen overal langs. De derde kar was gewoon een snackkar, gewoon een snackkar. Wel in een soort van truck-vorm, uiteraard, maar het was een snackkar.

Daar aten we vervolgens een bakje patat. Met nadruk op ‘je’. De inhoud was namelijk ondermaats, de kwantiteit hield gewoon niet over. De patat was op zich wel oké, maar uiteraard waren er nog heel veel patatjes over, toen de saus op bleek te zijn. Jammer. De welbekende kleine plastic gekleurde vorkjes bij dit etablissement waren ook niet om aan te zien. Ze waren gewoon smerig, en zaten in één grote bak baccillen en bacterieën te verzamelen.

Tot zover

Tot zover mijn rant over het festival. We hebben lekker gespeeld, op dit gratis toegankelijke festival. Het geluid was goed geregeld en de sfeer was top. Ik heb hele leuke mensen getroffen en zij waren ook nog eens enthousiast over ons muziekniveau. Dus al met al was het allemaal best leuk. Tien uur was ik weer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *