Ga naar de inhoud

AH Leeuwarden fanboy

AH Leeuwarden is voor deze meneer de beste winkel die er is. ‘Jumbo? Weleens geweest, maar snel weer weggelopen.’ Z’n ouders waren al AH-verslaafd en nu is hij ook niet meer te houden. Elk moment voor de camera grijpt-ie aan om de AH op te hemelen.

Hij kent het hele assortiment uit z’n hoofd en is helemaal gek van grote AH’s: ‘Hoe groter hoe beter!’ Ze zijn modern, nooit geen nee te koop, zeg maar… een prima winkel. Het is een machtig mooie winkel, iedereen naar Albert Heijn, als het aan deze man ligt. En.. oh ja, hij is niet ingehuurd door AH.

Wil je de opening van de AH Leeuwarden zien? Klik dan op deze link voor de hele video op youtube. Hierin komen veel meer AH-believers voorbij, zoals Emiel van de Hûnekop en een mevrouw die de ‘Djumbo’ niks vindt. Veel interesse is er in ieder geval voor het nieuwe benevelings-systeem. Dit zorgt ervoor dat groente en fruit mooi fris blijven.

De nieuwe Albert Heijn XL is nog wel even wennen. De schappen en stellingen staan heel anders dan voorheen. Tijdens de opening werden er dan ook plattegronden uitgedeeld. Op die manier konden mensen een route uitstippelen, op zoek naar de producten die zij nodig hadden. Maar veel mensen werden verleid door de nieuwe koffiecorner, met echte bonenkoffie. Ter ere van de opening werden er ook stukjes koek uitgedeeld.

Laat even weten of je ook naar de Albert Heijn XL in Leeuwarden gaat? Of ben je helemaal niet eens met de AH-man en ben jij juist wel een Jumbo-fan. Ik ken zelf namelijk iemand die helemaal gek is van de appeltaart van Jumbo. Hij vergeleek deze met die van z’n oma. Dus.. misschien is de Jumbo zo gek nog niet. Laat maar even weten in de reacties hieronder.

Meer interesse in positiviteit? Check de video van Tsjabbe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *