Ga naar de inhoud

1 miljoen views.

Het begon in 2014.. de camera lag twee dagen stof te verzamelen. Ik dacht.. dat ding moet draaien! Geïnspireerd door m’n vroegere video-werk voor Wâldnet, begon ik gewoon over straat te lopen. Het voelde toen nog onwennig. Nu zijn we 1 miljoen views verder.

Het vloggen heeft me superveel gebracht. Leuke connecties via youtube, andere social media en natuurlijk gewoon op straat. Er zijn zoveel bijzondere mensen, met een bijzonder verhaal. Dat is zo inspirerend om te brengen.

Ik wil jullie en m’n eigen werk eren, door deze rap. De 1 milli-rap. Super bedankt. Zonder jullie, mijn publiek, had ik het niet kunnen doen. Ik hoop nog veel toffe video’s te maken. Geweldich!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *